Средна дължина права тъмнокестенява перука с бретон Елия

  • Модел elia

Възможни варианти


  • 69 лв.
  • 49 лв.


В наличност

Сега повече от всякога можете да постигнете бързо и лесно преобразяване на визията си с Средна дължина права тъмнокестенява перука с бретон Елия.

Най-голямото предимство на фул кап модел перука пред останалите видове перуки е, че те не изискват предварителна подготовка преди да бъдат поставени на главата.

Приберете косата си максимално близко до главата (ако косата Ви е дълга можете да отнемете от обема й като използвате специална мрежеста шапчица за перуки) и поставете перуката на главата си.

Перуката разполага с вътрешно пришита фина шапчица от дишаща материя, която ще Ви позволи да носите модела дълго време с максимален комфорт.

Средна дължина права тъмнокестенява перука с бретон Елия е с универсален размер – можете да регулирате широчината й с помощта на специални ластици, които задържат стабилно перуката върху главата Ви и предпазват от разместване. Това е красива, естествено изглеждаща реалистична перука подходяща за ежедневно носене или тематично събитие.

Фул кап перука Елия е със своя собствена прическа, която лесно ще бъде променена ако желаете, използвайки преса за коса с температура до 150 градуса.

Тъй като моделът е изграден от вискокачествени японски синтетични термовлакна, той оставя усещане за мека, естествена човешка коса.

 

Поставете короната на Вашата привлекателна нова визия с бранд за перуки WIGme.BG

Бъдете уникални, прекрасни и различни всеки ден!

 

Цвят - тъмнокестеняв;

Дължина - 45 см;

Топлинна обработка - до 150 градуса.

*** Косата се изправя с преса за секунди с температура до 150 градуса. Променете визията си бързо и лесно с перука Елия.***

*Цветът на модела, който виждате на Вашето електронно устройство може да се различава с реалния цвят на модела поради индивидуалните настройки на всеки дисплей/монитор.*

Дължина
Дължина на перуката 45 см.
Материал
Висококачествен синтетичен косъм Позволява лесно разресване и измиване, не спарва
Топлинно обработване
Винаги започвайте с най-ниската темпертура МАКСИМУМ 150 градуса Подходящa за обработване с маша и преса за коса

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: къса перука, права перука, тъмнокестенява перука, кафява перука, кестенява перука, синтетична перука, изкуствена перука, перука с бретон