Как се поставя перука?

Ако сте избрали фул кап модел перука, но ви предстои поставянето й за първи път, вероятно сте си задавали най-често възникващите в подобен момент въпроси:

Как точно се поставя фул кап перука?

Как се носи фул кап перука?

Ние от WIGme.BG имаме удоволствието да ви покажем нагледно най-лесния и бърз начин за поставяне на фул кап перука:
Следвайте тези 4 лесни стъпки за поставяне на фул кап перука: 1. Сплетете косата си: Ако имате дълга или средна на дължина коса, препоръчваме да я приберете максимално плътно до скалпа на главата. Това може да стане, например, като я сплетете, оформите в нисък кок или използвате друг удобен за вас начин. За дамите, които притежават къси коси в повечето случаи не е нужна предварителна подготовка.

2. Поставете шапчица за перука: Ако след сплитане / прибиране на косата все още имате излишен обем, който пречи на поставянето на перуката и нейното естествено положение на главата (често това се случва ако косата е дълга, къдрава, обемна и / или гъста ) препоръчваме да използвате специална мрежеста шапчица за перуки. 3. Регулирайте ширината на перуката с помощта на вътрешните ластичета: Всички перуки на WIGme.BG са с универсален размер тъй като разполагат с вътрешно пришити ластичета, които регулират ширината на перуката. Така можете да сте сигурни, че перуката ви ще стои правилно без да се мести. 4. Поставете перуката и внимателно я срешете; Поставянето на фул кап перука е лесно и бързо. Хванете перуката в предната й част с две ръце и я поствете внимателно като започвате от челото. За да сте сигурни, че сте се погрижили напълно за естествения вид на перуката не забравяйте да я срешите след всяко поставяне. Използвайте специална четка за перуки или гребен, който е с по-редки зъбци. Ако все още имате въпроси за това как се поставя фул кап перука, не се колебайте да се свържете с екипа ни използвайки контактната форма на бутик за перуки WIGme.BG. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всеки от вас.

Бъдете прекрасни всеки ден! WIGme.BG

*** В клипа е използвана "Дълга светлокестенява омбре перука на вълни с бретон Софи".