Блог

Трансплантацията на коса: процедури, ползи, рискове, алтернативи


Загубата на коса може да бъде изтощително преживяване, засягащо самочувствието и увереността. За щастие напредъкът на науката доведе до нов медицински метод за  трансплантацията на коса, или казано по друг начин „присаждане“ на коса -  п..

Видове косопад. Решение на коксопада с помощта на перука.


Косопадът, с медицинския си термин алопеция, може да възникне поради различни фактори и разбирането на основната причина е от решаващо значение за определяне на подходящото лечение. Ето някои често срещани причини за косопад:  Генетика (..

Тайните на „големите“: известни фигури, които предпочитат перуки


В света на славата и богатството външният вид често доминира. От векове знаменитостите, както минали, така и настоящи, са полагали големи усилия, за да запазят характерния си външен вид. Някои дори са разчитали на добре пазена тайна, за да постигн..

Измиване, поддръжка и стилизиране на перука


Перуките са фантастичен аксесоар, който ви позволява да промените прическата си без усилие. Въпреки това, за да запазите перуката си в най-добрия си вид и да сте сигурни, че ще издържи дълго време, правилната грижа и поддръжка са от съществено зна..

ТОП 4 практични и модни предимства на синтетичните перуки


Случвало ли Ви се е в последния момент да реагирате с бързо стилизиране на косата, но да нямате за това време?Или да се колебаете дали да не промените цвета на косата си с риск да я увредите силно? А може би Сте се притеснявали, че драстичното скъсяв..

Как се поставя перука?


Ако сте избрали фул кап модел перука, но ви предстои поставянето й за първи път, вероятно сте си задавали най-често възникващите в подобен момент въпроси:Как точно се поставя фул кап перука?Как се носи фул кап перука?Ние от WIGme.BG имаме удоволствие..

Особености в избора и грижата за изкуствена перука


Перуки от синтетична (изкуствена) косаКак да изберем подходяща перука и как правилно да се грижим за нея? Всичко ново е добре забравено старо. Това със сигурност се отнася и за перуките. Не е удивително това, че днес те отново са на пика на ..

Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)